Afhaalmenu

De Gieser Wildeman thuis

Afhaalmenu

Lieve gasten,

 

Wij maken voor 23 januari weer een heerlijk driegangenkeuzemenu met de lekkerste seizoensproducten van het moment.

Menu €47,50

Voorgerecht

Ganzenlever

als rouleau met truffelsalade

Hoofdgerecht

Zalmfilet

met zuurkool mosterdsaus en spekjes

of

Franse boerderijkip

met schorseneren en amandel

Dessert

Gieser Wildemantaartje

met pistachespijs

Extra’s

Kaasselectie

€12,50

Chocolade verrassing

van patissier Bart de Gans
€12,50

Chef legt uit!

Begin uw diner met een lekker glas Henriot Champagne à €47,50 per fles.
Laat u ook verrassen met bijpassende wijnen, samengesteld door onze sommelier Jeroen de Ridder à €32,50 per fles.

Bestel hier!

Bestellen kan tot vrijdag 22 januari 12.00 uur bij Danny Dwarswaard:

Telefoonnummer: 06 51174593

E-mail:  info@degieserwildeman.nl.

 

U kunt uw bestelling afhalen op zaterdag 23 januari tussen 12.00 en 14.00 uur. Uiteraard volgen wij alle veiligheidsvoorschriften van het RIVM op.

Betalingen graag contant (gepast) of per pin.

 

Blijf gezond, blijf sterk en geniet van de mooie dingen in het leven,

Danny Dwarswaard en René Tichelaar