Afhaalmenu

De Gieser Wildeman thuis

Afhaalmenu

Lieve gasten,

 

Wij maken voor 27 februari weer een heerlijk driegangenkeuzemenu met de lekkerste seizoensproducten van het moment.

Menu €47,50

Voorgerecht

Parelhoen

als rilette met ganzenlever

Hoofdgerecht

Lamsrack

met ratatouille

of

Viscurry

met voorjaarsgroenten

Dessert

Tiramisu

met Gieser Wildeman peer

Extra’s

Kaasselectie

€12,50

Chocolade verrassing

van patissier Bart de Gans
€12,50

Chef legt uit!

Begin uw diner met een lekker glas Henriot Champagne à €47,50 per fles.
Laat u ook verrassen met bijpassende wijnen, samengesteld door onze sommelier Jeroen de Ridder à €32,50 per fles.

Bestel hier!

Bestellen kan tot vrijdag 26 februari 12.00 uur bij Danny Dwarswaard:

Telefoonnummer: 06 51174593

E-mail:  info@degieserwildeman.nl.

 

U kunt uw bestelling afhalen op zaterdag 27 februari tussen 12.00 en 14.00 uur. Uiteraard volgen wij alle veiligheidsvoorschriften van het RIVM op.

Betalingen graag contant (gepast) of per pin.

 

Blijf gezond, blijf sterk en geniet van de mooie dingen in het leven,

Danny Dwarswaard en René Tichelaar