Afhaalmenu
Lieve gasten,
Wij maken voor 23 januari weer een heerlijk driegangenkeuzemenu met de lekkerste seizoensproducten van het moment.
Menu €47,50
Voorgerecht
Ganzenlever
als rouleau met truffelsalade
Hoofdgerecht
Zalmfilet
met zuurkool mosterdsaus en spekjes
of
Franse boerderijkip
met schorseneren en amandel
Dessert
Gieser Wildemantaartje
met pistachespijs
Begin uw diner met een lekker glas Henriot Champagne à €47,50 per fles.
Laat u ook verrassen met bijpassende wijnen, samengesteld door onze sommelier Jeroen de Ridder à €32,50 per fles.
Bestellen kan tot vrijdag 22 januari 12.00 uur bij Danny Dwarswaard:
Telefoonnummer: 06 51174593
E-mail: info@degieserwildeman.nl.
U kunt uw bestelling afhalen op zaterdag 23 januari tussen 12.00 en 14.00 uur. Uiteraard volgen wij alle veiligheidsvoorschriften van het RIVM op.
Betalingen graag contant (gepast) of per pin.
Blijf gezond, blijf sterk en geniet van de mooie dingen in het leven,
Danny Dwarswaard en René Tichelaar