Afhaalmenu
Lieve gasten,
Wij maken voor 27 februari weer een heerlijk driegangenkeuzemenu met de lekkerste seizoensproducten van het moment.
Menu €47,50
Voorgerecht
Parelhoen
als rilette met ganzenlever
Hoofdgerecht
Lamsrack
met ratatouille
of
Viscurry
met voorjaarsgroenten
Dessert
Tiramisu
met Gieser Wildeman peer
Begin uw diner met een lekker glas Henriot Champagne à €47,50 per fles.
Laat u ook verrassen met bijpassende wijnen, samengesteld door onze sommelier Jeroen de Ridder à €32,50 per fles.
Bestellen kan tot vrijdag 26 februari 12.00 uur bij Danny Dwarswaard:
Telefoonnummer: 06 51174593
E-mail: info@degieserwildeman.nl.
U kunt uw bestelling afhalen op zaterdag 27 februari tussen 12.00 en 14.00 uur. Uiteraard volgen wij alle veiligheidsvoorschriften van het RIVM op.
Betalingen graag contant (gepast) of per pin.
Blijf gezond, blijf sterk en geniet van de mooie dingen in het leven,
Danny Dwarswaard en René Tichelaar