Afhaalmenu

De Gieser Wildeman thuis

Afhaalmenu

Lieve gasten,

 

Wij maken voor 24 april weer een heerlijk 3-gangen afhaalmenu, met de mooiste seizoensproducten.
Complementeer uw menu eventueel met onze kaasselectie en/of een chocolade verrassing van patissier Bart de Gans.

Menu €55

Voorgerecht

Oosterschelde kreeft

met Hollandse asperges

Hoofdgerecht

Kalfssucade

met sjalottensaus

Dessert

Oranje dessert

Extra’s

Kaasselectie

€12,50

Chocolade verrassing

van patissier Bart de Gans
€12,50

Begin uw diner met een lekker glas Henriot Champagne à €47,50 per fles.
Laat u ook verrassen met bijpassende wijnen, samengesteld door onze sommelier Jeroen de Ridder à €32,50 per fles.

 

Bestel hier!

Bestellen kan tot vrijdag 24 april 12.00 uur bij Danny Dwarswaard:

Telefoonnummer: 06 51174593

E-mail:  info@degieserwildeman.nl.

 

U kunt uw bestelling afhalen op zaterdag 23 april tussen 12.00 en 14.00 uur. Uiteraard volgen wij alle veiligheidsvoorschriften van het RIVM op.

Betalingen graag contant (gepast) of per pin.

 

Blijf gezond, blijf sterk en geniet van de mooie dingen in het leven,

Danny Dwarswaard en René Tichelaar