Afhaalmenu
Lieve gasten,
We gaan weer starten met onze catering en maken komend weekend een aantal heerlijke gerechten waaruit u kunt kiezen.
Wij gaan u verwennen met de lekkerste seizoen producten van dit moment. Stel zelf uw menu samen.
Voorgerechten
Cocktail van Hollandse garnalen €17,50
Tartaar van rode biet met hummus €15
Hoofdgerechten
Kalfsragout met seizoen groenten €24,50
Bouillabaisse met rouille (maaltijd vissoep) €27,50
Nagerechten
Tiramisu-ijs met mango karamel €9,50
Kaasselectie €12,50
Begin uw diner met een lekker glas Henriot Champagne à €50 per fles.
Laat u ook verrassen met bijpassende wijnen, samengesteld door onze sommelier Jeroen de Ridder à €32,50 per fles.
Bestellen kan tot donderdag 20 januari bij Danny Dwarswaard:
Telefoonnummer: 06 51174593
E-mail: info@degieserwildeman.nl.
U kunt uw bestelling afhalen op zaterdag 22 januari tussen 12.00 en 14.00 uur. Uiteraard volgen wij alle veiligheidsvoorschriften van het RIVM op.
Betalingen graag contant (gepast) of per pin.
Blijf gezond, blijf sterk en geniet van de mooie dingen in het leven,
Danny Dwarswaard en René Tichelaar