Restaurant
De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.
Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.
Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.
Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.
Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.
‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’
Openingstijden
Restaurant
Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur
Zaterdag
17:30 – 22:30 uur
Reserveren
U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.
ReserverenMenu ‘Marche’
Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.
Aangeboden volgens het volgende principe:
3-gangen € 85
4-gangen € 110
5-gangen € 125
6-gangen € 150
Voorgerechten
Zwarte truffel
met ossenhaas, mini groenten en tartaarsaus
€ 45
Oosterschelde paling
Gerookt met palingbouillon
€ 40
Noorse koningskrab
Met venkelmousse, kerrie en kaviaar
€ 45
Knolselderij
Als tartaar met appel, truffel en licht gerookte melk
€ 35
Franse coquilles
Gevulde met kaviaar als ravioli’s en bieslook-botersaus
€ 45
Kalfszwezerik
Gebarbecued en gelakt met truffel en kastanjesoep
€ 40
Hoofdgerechten
Hollandse mul
Met Provençaals garnituur, tapenade en aioli
€ 45 € 59
Tarbot
Met paddenstoelen, truffel, prei en vichyssoise
€ 52,50 € 75
Kabeljauw
Licht gepekeld met ossenworst, kokkels en saffraansaus
€ 40 € 55
Ossenstaart
Met seizoensgroenten, truffel en de ossenstaartjus
€ 60
American Black Angus
Met verschillende bereidingen van artisjok
€ 59
Parelhoen
Met schorseneer, amandel en kumquat
€ 50
Pyreneeën lam
Met aubergine, couscous, ratatouille en harissa
€ 65
Nagerechten
Kaas
Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€ 24,50
Gieser Wildemannetjes
Uit de oven met pistachespijs en tonkabonenijs
€ 22,50
Tijgersoes
Met peer, hazelnootcrème en chocoladesaus
€ 22,50
Crêpe Suzette
Gevuld met banaan en Grand Marnier saus
€ 22,50