De Gieser Wildeman

Genieten van uitzonderlijk eten

Restaurant

De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.

Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.

Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard en sommelier Jeroen de Ridder helpen u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.

Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.

‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 17:00 uur

Zaterdag
13:00 – 17:00 uur

Reserveren

U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.

Reserveren

Menu ‘Marche’

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe:

3-gangen €62,50
4-gangen €77,50
5-gangen €95,-
6-gangen Alliancemenu €115,-

Voorgerechten

Cannelloni

Van gepofte rode biet en humus
€30

Gerookte Oosterschelde paling

Met ganzenlever, eigen bouillon en zoetzure koolrabi
€37,50

Langoustines

Met wilde spinazie, sesam en kerrie
€35

Oosterschelde kreeft

Met ganzenlever, mango en kerriecrème
€42,50

Franse coquilles

Gebakken met eekhoorntjesbrood en pompoen
€37,50

Kalfszwezerik

Gebarbecued en gelakt met sherrykaramel en peterseliewortel
€35

Hoofdgerechten

Kabeljauw

Licht gepekeld met brandade, krokant spekje, tomatenconfit en peterselieolie
€37,50 €55

Tarbot

Met Cevenne ui, champignon en spinazie
€37,50 €55

Zeeduivel

Met olijven kruidig minestrone garnituur
€37,50 €55

Fazant

Met seizoengroenten en trompette de la mort
€35

Black Angus beef

Met ganzenlever, truffel en aardappel gnocchi ‘s
€47,50

Hollands hert

Met braam, rode biet en basilicum
€42,50

Limousine kalf

Met eekhoorntjesbrood risotto en roquette sla en vin jaune saus
€39,50

Nagerechten

Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€22,50

De Gieser Wildemannetjes

Uit de oven met pistachespijs en tonkaijs
€18,50

Nogaparfait

Met bosbes, framboos en bramencoulis
€18,50

Mandarijn

Als ijs, mousse, cremeux en coulis
€18,50