De Gieser Wildeman

Genieten van uitzonderlijk eten

Restaurant

De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.

Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.

Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.

Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.

‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur

Zaterdag
17:30 – 22:30 uur

Reserveren

U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.

Reserveren

Menu ‘Marche’

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe:

3-gangen €70
4-gangen €80
5-gangen €97,50
6-gangen €120

Voorgerechten

Tomaten variaties

Van de Franse markt met avocado, mozzarella en tomatenijs
€32,50

Ganzenlever

Met gerookte Oosterschelde paling “Mimosa”
€40

Europese kreeft

Met venkel, appel en ververne
€40

Nieuwe aardappel

Met zalm, kaviaar en bieslook     supplement kaviaar €30
€35

Tartaar

van ossenhaas, met zoetzure groenten en tartaarsaus
€37,50

Kalfszwezerik

Gebarbecued en gelakt met bietenvariaties en mierikswortel
€40

Hoofdgerechten

Hollandse mul

Verse pappardelle met citroen, ansjovis en krokante tapenade
€35 €50

Tarbot

Met cerise tomaat en courgette
€45 €65

Zeebaars

Met witte bonen, vongole en chorizo
€45 €65

Eend

Met gele biet, vijg en amandelkrokant
€37,50

Black Angus ‘Rossini’

Met ganzenlever en variaties van ui
€50

Hollands hert

Met rode kool, kweepeer en Trompette de la mort
€55

Limousine kalf

Met eekhoorntjesbrood, pompoen en palmkool
€47,50

Nagerechten

Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€22,50

Bramen

Met Pavlova en karnemelk-vanille-ijs
€20

Tijgersoes

Met appelcompote, sinaasappel en saus van zoethout
€20

De Gieser Wildemannetjes

Uit de oven met pistachespijs en tonkaijs
€20