De Gieser Wildeman

Genieten van uitzonderlijk eten

Restaurant

De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.

Geleidt door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.

Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.

Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.

‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur

Zaterdag
17:30 – 22:30 uur

Reserveren

U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.

Reserveren

Menu ‘Marche’

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe:

3-gangen €55
4-gangen €67,50
5- gangen Alliancemenu €87,50

Voorgerechten

Witte truffel

Met MRY kalfstartaar en Parmezaanravioli
€45

Oosterschelde paling

Met ganzenlever, rode biet, mierikswortel en framboos
€35,50

Noordzee krab

Met crème van krab en krokante groenten
€30

Ossenstaart

Met verse witte boontjes en zwarte herfsttruffel
€32,50

Coquilles

Als ravioli gevuld met Hollandse kaviaar en bieslooksaus
€32,50

sup kaviaar €25

Kalfszwezerik

Gebarbecued en gelakt met bietvariaties
€35

Hoofdgerechten

Kabeljauw

Licht gepekeld met brandade en jus van gepofte paprika
€30 €50

Tarbot

Met topinamboer, truffel, hazelnoot en trompet de la mort
€32,50 €55

Noordzee tong

Met spitskool, schelpjes en fondantaardappel
€37,50 €65

Zeebaars

Met inktvisjes, sjalot en courgettes
€32,50 € 55

Black Angus beef

Met schorseneer, uiencompote en gebakken witlof
€37,50

Fazant

met seizoen groenten en rillettes van fazant met witlofsalade
€32,50

Hertenrug

Met biet, braam en basilicum
€37,50

Nagerechten

Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€19,50

Desserts

Gieser Wildemannetjes uit oven met pistachespijs en tonkabonenijs
€18,50

Verse ananas als tompoes met whiskycrème, sorbet en crème brûlee
€18,50

A la minute gebakken chocoladetaartje met vanille-ijs
€18,50