Restaurant
De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.
Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.
Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.
Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.
Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.
‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’
Openingstijden
Restaurant
Dinsdag t/m Vrijdag
lunch 11:30 – 14:00
diner 17:00 – 22:30
Zaterdag
17:30 – 22:30 uur
Reserveren
U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.
ReserverenMenu ‘Marche’
Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.
Aangeboden volgens het volgende principe:
3-gangen € 85
4-gangen € 100
5-gangen € 125
6-gangen € 150
Voorgerechten
Tam konijn
als Pot-au-feu met waterkers en mosterd
€ 35
Noorse koningskrab
met venkelmousse, kerrie en kaviaar
€ 45
Parmezaan ravioli ‘s
met truffel, knolselderij en groene asperges
€ 40
Franse Coquilles
Als ravioli met kaviaar en bieslook
€ 40
Kalfszwezerik
gebarbecued en gelakt met pastinaak en truffel
€ 45
Hoofdgerechten
Kabeljauw
licht gepekeld met kokkels, Bresaola, aioli en saffraansaus
€ 45 €60
Tarbot
met vichyssoie, truffel, cantharellen en prei
€ 52,50 € 75
Zeeduivel
met olijf, artisjok, spitskool en harissa
€ 45 € 60
Kalfshaas
met paddestoelen, palmkool, orzo en gebakken jonge ui
€ 50
Black Angus
met uien jus, broccoli en aardappelkrokant
€ 60
Pyreneeën lam
rose gebakken, krokante schouder en aubergine
€ 60
Ossenstaart
met seizoensgroenten, truffel en ossenstaartjus
€ 60
Nagerechten
Kaas
Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€ 25
Gieser Wildemannetjes
uit de oven met pistachespijs en tonkabonenijs
€ 22,50
Amandel hazelnoot dessert
met karamelchocolade, hazelnootijs, meringues en mandarijn
€ 22,50
Chocoladetaartje
à la minute gebakken met vanille ijs
€ 22,50