De Gieser Wildeman

Genieten van uitzonderlijk eten

Restaurant

De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.

Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.

Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.

Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.

‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur

Zaterdag
17:30 – 22:30 uur

Reserveren

U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.

Reserveren

Menu ‘Marche’

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe:

3-gangen €57,50
4-gangen €70,-
5- gangen Alliancemenu €90,-

Voorgerechten

Paté ‘en croute’

Met een winterse salade en oude balsamico
€45

Tomaten variaties

Van de Franse markt met avocado, mozzarella en tomatenijs
€32,50

Oosterschelde kreeft

Met ganzenlever, mango en kerriecrème
€37,50

Tartaar

Van ossenhaas met witte asperge en luchtige tartaarsaus
€30

Coquilles

Gebakken met bloemkool, rozijnen en kappertjes
€32,50

sup kaviaar €25

Kalfszwezerik

Gebarbecued en gelakt met groentencouscous
€35

Hoofdgerechten

Zeeduivel

Gebakken met artisjokken, saffraan en zwarte olijvenjus
€30 €50

Tarbot

Met groene asperges, mousselinesaus en truffel
€32,50 €55

Zalm

Met witte asperges, timut peper en avocado
€32,50 €55

Limousine kalf

Met morieljes, warme groenten salade en Parmezaancrème
€35

Black Angus beef

Met voorjaarsgroenten, zoete uiencompote en aardappeltapenade
€37,50

Boerderijkip

Met witte asperges, seizoen groenten en Madeirasaus
€32,50

Pyreneeën lam

Met aubergine ratatouille, lamsjus en pittige uien crème
€47,50

Nagerechten

Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€19,50

Desserts

Rabarber crème brûlee, rabarber tompoes met hangop en rabarbersorbetijs
€18,50

Variaties van Hollandse aardbeien met minisoesjes, banaan advocaat en sorbetijs
€18,50

A la minute gebakken chocoladetaartje met vanille-ijs
€18,50