De Gieser Wildeman

Genieten van uitzonderlijk eten

Restaurant

De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.

Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.

Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.

Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.

‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur

Zaterdag
17:30 – 22:30 uur

Reserveren

U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.

Reserveren

Menu ‘Marche’

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe:

3-gangen €  85
4-gangen € 110
5-gangen € 125
6-gangen € 150

Voorgerechten

Zwarte truffel

met ossenhaas, mini groenten en tartaarsaus
€ 45

Oosterschelde paling

Gerookt met palingbouillon
€ 40

Noorse koningskrab

Met venkelmousse, kerrie en kaviaar
€ 45

Knolselderij

Als tartaar met appel, truffel en licht gerookte melk
€ 35

Franse coquilles

Gevulde met kaviaar als ravioli’s en bieslook-botersaus
€ 45

Kalfszwezerik

Gebarbecued en gelakt met truffel en kastanjesoep
€ 40

Hoofdgerechten

Hollandse mul

Met Provençaals garnituur, tapenade en aioli
€ 45  € 59

Tarbot

Met paddenstoelen, truffel, prei en vichyssoise
€ 52,50  € 75

Kabeljauw

Licht gepekeld met ossenworst, kokkels en saffraansaus
€ 40 € 55

Ossenstaart

Met seizoensgroenten, truffel en de ossenstaartjus
€ 60

American Black Angus

Met verschillende bereidingen van artisjok
€ 59

Parelhoen

Met schorseneer, amandel en kumquat
€ 50

Pyreneeën lam

Met aubergine, couscous, ratatouille en harissa
€ 65

Nagerechten

Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€ 24,50

Gieser Wildemannetjes

Uit de oven met pistachespijs en tonkabonenijs
€ 22,50

Tijgersoes

Met peer, hazelnootcrème en chocoladesaus
€ 22,50

Crêpe Suzette

Gevuld met banaan en Grand Marnier saus
€ 22,50