De Gieser Wildeman

Genieten van uitzonderlijk eten

Restaurant

De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.

Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.

Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.

Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.

‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur

Zaterdag
17:30 – 22:30 uur

Reserveren

U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.

Reserveren

Menu ‘Marche’

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe:

3-gangen €57,50
4-gangen €70,-
5- gangen Alliancemenu €90,-

Voorgerechten

Gerookte Oosterschelde paling

Met ganzenlever, eigen bouillon en zoetzure koolrabi
€35

Zeeduivel

Uit de oven met een Spekje, tuinerwtensoep en kaviaar
€30

Noordzee krab

Met sjalot, kweepeer, avocado en ponzu
€32,50

Coquilles

Met waterkers, aardappel gnocchi’s en kaviaar
€32,50

Tartaar

Van ossenhaas met truffel, krokante uienringen en slasoorten
€30

Kalfszwezerik

Gebarbecued en gelakt met rode biet en mierikswortel
€35

Hoofdgerechten

Kabeljauw

Licht gepekeld met wagyu, saffraan en basilicum
€30 €50

Tarbot

Met paddestoelen, topinamboer, hazelnoot en truffel
€32,50 €55

Zeebaars

Met pijlstaartinktvisjes, linzen ‘du Puy’ en chorizo olie
€32,50 €55

Ossenstaart

Zacht gestoofd met truffel, ganzenlever en sjalot
€35

Black Angus beef

Met groene pepersaus en knolselderij
€37,50

Boerderijkip

Met schorseneren, amandel en kumquat confit
€32,50

Pyreneeën lam

Met aubergine, meiknol en bimi
€47,50

Nagerechten

Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€19,50

Desserts

Gieser Wildemannetjes uit de oven met pistachespijs en tonka-ijs
€18,50

Verschillende mandarijn bereidingen met witte chocolade en meringues
€18,50

Dessert van koffie, hazelnoot, chocolade en kastanje tiramisu
€18,50