Restaurant
De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.
Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.
Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.
Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.
Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.
‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’
Openingstijden
Restaurant
Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur
Zaterdag
17:30 – 22:30 uur
Reserveren
U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.
ReserverenMenu ‘Marche’
Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.
Aangeboden volgens het volgende principe:
3-gangen € 85
4-gangen € 110
5-gangen € 125
6-gangen € 150
Voorgerechten
Ossenhaas tartaar
met runderbouillon, mini groenten en tartaarsaus
€ 45
Oosterschelde paling
met paling ‘Mimosa’
€ 40
Noorse koningskrab
met venkelmousse, kerrie en kaviaar
€ 45
Tomaten variaties
van de Franse markt met avocado, mozzarella en tomatenijs
€ 37,50
Langoustines
met seizoensgroenten, dragon en luchtige langoustinesaus
€ 45
Kalfszwezerik
gebarbecued en gelakt met frisse aardappelcrème en rode biet
€ 40
Hoofdgerechten
Hollandse mul
met Provençaals garnituur, tapenade en aioli
€ 45 € 59
Tarbot
met paddenstoelen, wilde spinazie en vin jaune
€ 52,50 € 75
Kabeljauw
licht gepekeld met ossenworst, kokkels en saffraansaus
€ 45 € 60
Tamme eend
met seizoensgroenten, courgette met eendenrillettes en eendenjus
€ 50
Black Angus
met wortel, broccoli en aardappelkrokant
€ 59
Kalfshaas
met morilles, pappardelle en zoete uiencompote
€ 50
Lozère lam
met aubergine, couscous, ratatouille en harissa
€ 65
Nagerechten
Kaas
Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€ 24,50
Romanoff
met aardbeien en rabarber, vanille-ijs en ananas-marshmallow
€ 22,50
Tompoes
met perzik, framboos en vlierbloesemijs
€ 22,50
Crême brûlée
met verse kersen en kersensorbetijs
€ 22,50