De Gieser Wildeman

Genieten van uitzonderlijk eten

Restaurant

De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.

Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.

Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.

Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.

‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’

 

Onze aanpassingen voor uw en onze veiligheid

Restaurant: In ons gehele restaurant voeren wij de volgende regels door: gepaste afstand tussen de medewerkers onderling en met u als gast en extra hygiënemaatregelen zijn van toepassing. Bij binnenkomst vragen wij u, uw handen te desinfecteren en zijn wij verplicht aan u vragen te stellen over uw gezondheid.

Bistro: Wij volgen de landelijke richtlijnen met betrekking tot het open stellen van ons restaurant. Dit houdt helaas in dat wij onze Bistro nog maar gedeeltelijk mogen openen, en daarom hebben wij ook afhaalmaaltijden van de Bistro.
Deze afhaalmaaltijden kunnen dagelijks besteld worden.

Reserveringen: In verband met de reserveringen zijn er een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Zo zijn we beperkt in het aannemen van het aantal gasten per tafel, maximaal 4 tenzij uw gezelschap een gezamenlijke huishouding voert. Tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen mogen binnen 1,5 meter van elkaar zitten, vanaf drie gasten is dit 1,5 meter uit elkaar.

Wij doen er alles aan om uw en onze gezondheid te beschermen.
Maar veilig uit eten kunnen we alleen samen. Neem uw verantwoordelijkheid en neem de regels van het RIVM in acht. Voelt u zich ziek? Blijf dan thuis.

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur

Zaterdag
17:30 – 22:30 uur

Reserveren

U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.

Reserveren

Menu ‘Marche’

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe:

3-gangen €57,50
4-gangen €72,50
5- gangen Alliancemenu €90,-

Voorgerechten

Tomaten variaties

Van de Franse markt met avocado, buffelmozzarella en tomatenijs
€32,50

Marbre

Van ossenworst en ganzenlever met piccalilly
€32,50

Langoustines

Met luchtige citroencrème, avocado en gepofte rijst
€40

Gerookte zalm

Met nieuwe aardappel, crème fraîche en kaviaar
€35 Sup. kaviaar €25

Tartaar

Van ossenhaas met zoet-zure groenten en luchtige tartaarsaus
€30

Kalfszwezerik

Gebarbecued en gelakt met rode biet en mierikswortel
€35

Hoofdgerechten

Oosterschelde kreeft

Met groene asperges, polenta, truffel en kreeftenjus
€39,50 €65

Tarbot

Met paddestoelen, wilde spinazie en uiencompote
€32,50 €55

Zeebaars

Met licht gerookte puree, jonge prei en kaviaarsaus
€32,50 €55

Boeren kip

Met meiknolletjes, dadel en citroenconfit
€35

Black Angus beef

Met Franse snijbiet, wortel en zomer truffel
€37,50

Lozère lam

Met curry madras, humus en gepofte groenten
€45

Ossenstaart

Zacht gestoofd met truffel, ganzenlever en sjalot
€45

Nagerechten

Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€22,50

Desserts

Roodfruit met banaanadvocaat en aardbeiensorbetijs
€18,50

Verschillende kersen bereidingen met amarene-stracciatella ijs
€18,50

Verse perzik met frambozen en Île Flottante
€18,50