Restaurant
De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.
Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.
Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.
Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.
Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.
‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’
Openingstijden
Restaurant
Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur
Zaterdag
17:30 – 22:30 uur
Reserveren
U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.
ReserverenMenu ‘Marche’
Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.
Aangeboden volgens het volgende principe:
3-gangen € 75
4-gangen € 85
5-gangen € 100
6-gangen € 120
Voorgerechten
Bluefin tonijn
met dashi en radijs
€ 50
Ganzenlever
Met Oosterschelde paling, palingbouillon en koolrabi
€ 40
Tuinerwtensoep
Met zeeduivel, kaviaar en licht gerookt spek uit de oven
€ 35
Noordzee krab
met zéphyr van krab, appel en avocado
€ 40
Franse coquilles
Als ravioli met kaviaar en bieslook
€ 40
Kalfszwezerik
Gebarbecued en gelakt met pappardelle carbonara
€ 40
Hoofdgerechten
Hollandse mul
Met Provençaals garnituur, tapenade en aioli
€ 42,50 € 57,50
Tarbot
Met groene asperge, morilles en vin jaune
€ 52,50 € 75
Kabeljauw
Licht gepekeld met Hollandse garnalen, witlof en biersabayon
€ 45 € 65
Boerenkip
Met paddenstoelenravioli, bloemkool en Albufera-saus
€ 42,50
Black Angus ‘Rossini’
Met ganzenlever, rode biet, sjalot en broccoli
€ 55
Lozère lam
Met aubergine, garnituur van gedroogd fruit en tijmjus
€ 65
Limousine kalf
Met morilles, groene seizoensgroenten en kalfsjus
€ 47,50
Nagerechten
Kaas
Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€ 22,50
Rabarber
Met honing, witte chocolade en karnemelkijs
€ 20
Tijgersoes
Met appelcompote, bloedsinaasappel en karamelsaus
€ 20
Lambada aardbeien
Met champagnetaartje en vanille-ijs
€ 20