De Gieser Wildeman

Genieten van uitzonderlijk eten

Restaurant

De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.

Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.

Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard en sommelier Jeroen de Ridder helpen u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.

Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.

‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur

Zaterdag
17:30 – 22:30 uur

Reserveren

U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.

Reserveren

Menu ‘Marche’

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe:

3-gangen €62,50
4-gangen €77,50
5-gangen €95,-
6-gangen Alliancemenu €115,-

Voorgerechten

Tomaten variaties

Van de Franse markt met avocado, mozzarella en tomatenijs
€32,50

Ganzenlever

Met gedroogde ham, mango en kerriecrème
€40

Langoustines

Met venkel, avocado en citroencrème
€40

Tartaar

Van ossenhaas, met zoetzure groenten en tartaarsaus
€37,50

Asperges

Met zalm, kaviaar en bieslook
€35

Kalfszwezerik

Gebarbecued en gelakt met bietenvariaties en mierikswortel
€39,50

Hoofdgerechten

Kabeljauw

Licht gepekeld met brandade, krokant spekje, tomatenconfit en peterselieolie
€40 €55

Tarbot

Met spinazie, daslook, shiitake en pijnboompit
€40 €60

Oosterschelde kreeft

Met asperge, aspergecrème, lamsoren en kreeftenjus
€45 €72,50

Franse boerenkip

Met rillettes, voorjaarsgroenten en ‘Albufera’ saus
€37,50

Black Angus ‘Rossini’

Met ganzenlever, Cevenne ui met dadel en jusaardappeltjes
€50

Lozère lam

Met artisjok, aubergine en courgette
€50

Limousine kalf

Met morilles, spitskool en asperge
€37,50

Nagerechten

Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€22,50

Hollandse aardbei variaties

Met banaanadvocaat en roomijs
€19,50

Tijgersoes

Met ananas en saus van passievrucht
€19,50

Rabarber

Met witte chocolade en yoghurtmeringues
€19,50