Restaurant
De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.
Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.
Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.
Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.
Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.
‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’
Openingstijden
Restaurant
Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur
Zaterdag
17:30 – 22:30 uur
Reserveren
U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.
ReserverenMenu ‘Marche’
Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.
Aangeboden volgens het volgende principe:
3-gangen € 75
4-gangen € 85
5-gangen € 100
6-gangen € 120
Voorgerechten
Bluefin tonijn
met dashi en radijs
€ 50
Ganzenlever
Met Oosterschelde paling, palingbouillon en koolrabi
€ 40
Europese kreeft
Met morilles, spitskool en vin jaune
€ 40
Kastanjesoep
met knolselderij en zwarte wintertruffel
€ 35
Franse coquilles
Als ravioli met kaviaar en bieslook
€ 40
Kalfszwezerik
Gebarbecued en gelakt met peterseliewortel en sherrykaramel
€ 40
Hoofdgerechten
Hollandse mul
Verse pappardelle met citroen, ansjovis en krokante tapenade
€ 42,50 € 57,50
Tarbot
Met schorseneer variaties en zwarte truffel
€ 52,50 € 75
Kabeljauw
Licht gepekeld met ossenworst, saffraan en gestoofde groenten
€ 45 € 65
Boerenkip
Met bloemkool variaties en coulis van kumquat
€ 42,50
Black Angus ‘Rossini’
Met ganzenlever en bouquet wintergroenten
€ 55
Pyreneeën lam
Met aubergine, ratatouille en basilicum
€ 65
Limousine kalf
Met paddenstoelen, wortelmousseline en palmkool
€ 47,50
Nagerechten
Kaas
Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€ 22,50
Tarte tatin
Van appel, vanillesaus en kaneelijs
€ 20
Tijgersoes
Met koffie, hazelnoot en mandarijn
€ 20
De Gieser Wildemannetjes
Uit de oven met pistachespijs en tonka-ijs
€ 20