De Gieser Wildeman

Genieten van uitzonderlijk eten

Restaurant

De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.

Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.

Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.

Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.

‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m Vrijdag
lunch 11:30 – 14:00

diner 17:00 – 22:30

Zaterdag
17:30 – 22:30 uur

Reserveren

U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.

Reserveren

Menu ‘Marche’

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe:

3-gangen €  85
4-gangen € 100
5-gangen € 125
6-gangen € 150

Voorgerechten

Tam konijn

als Pot-au-feu met waterkers en mosterd
€ 35

Noorse koningskrab

met venkelmousse, kerrie en kaviaar
€ 45

Parmezaan ravioli ‘s

met truffel, knolselderij en groene asperges
€ 40

Franse Coquilles

Als ravioli met kaviaar en bieslook
€ 40

Kalfszwezerik

gebarbecued en gelakt met pastinaak en truffel
€ 45

Hoofdgerechten

Kabeljauw

licht gepekeld met kokkels, Bresaola, aioli en saffraansaus
€ 45  €60

Tarbot

met vichyssoie, truffel, cantharellen en prei
€ 52,50  € 75

Zeeduivel

met olijf, artisjok, spitskool en harissa
€ 45 € 60

Kalfshaas

met paddestoelen, palmkool, orzo en gebakken jonge ui
€ 50

Black Angus

met uien jus, broccoli en aardappelkrokant

€ 60

Pyreneeën lam

rose gebakken, krokante schouder en aubergine
€ 60

Ossenstaart

met seizoensgroenten, truffel en ossenstaartjus
€ 60

Nagerechten

Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€ 25

Gieser Wildemannetjes

uit de oven met pistachespijs en tonkabonenijs
€ 22,50

Amandel hazelnoot dessert

met karamelchocolade, hazelnootijs, meringues en mandarijn
€ 22,50

Chocoladetaartje

à la minute gebakken met vanille ijs
€ 22,50