De Gieser Wildeman

Genieten van uitzonderlijk eten

Restaurant

De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.

Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.

Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.

Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.

‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur

Zaterdag
17:30 – 22:30 uur

Reserveren

U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.

Reserveren

Menu ‘Marche’

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe:

3-gangen €  75
4-gangen €  85
5-gangen € 100
6-gangen € 120

Voorgerechten

Bluefin tonijn

met dashi en radijs
€ 50

Ganzenlever

Met Oosterschelde paling, palingbouillon en koolrabi
€ 40

Tuinerwtensoep

Met zeeduivel, kaviaar en licht gerookt spek uit de oven
€ 35

Noordzee krab

met zéphyr van krab, appel en avocado
€ 40

Franse coquilles

Als ravioli met kaviaar en bieslook
€ 40

Kalfszwezerik

Gebarbecued en gelakt met pappardelle carbonara
€ 40

Hoofdgerechten

Hollandse mul

Met Provençaals garnituur, tapenade en aioli
€ 42,50 € 57,50

Tarbot

Met groene asperge, morilles en vin jaune
€ 52,50 € 75

Kabeljauw

Licht gepekeld met Hollandse garnalen, witlof en biersabayon
€ 45 € 65

Boerenkip

Met paddenstoelenravioli, bloemkool en Albufera-saus
€ 42,50

Black Angus ‘Rossini’

Met ganzenlever, rode biet, sjalot en broccoli
€ 55

Lozère lam

Met aubergine, garnituur van gedroogd fruit en tijmjus
€ 65

Limousine kalf

Met morilles, groene seizoensgroenten en kalfsjus
€ 47,50

Nagerechten

Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€ 22,50

Rabarber

Met honing, witte chocolade en karnemelkijs
€ 20

Tijgersoes

Met appelcompote, bloedsinaasappel en karamelsaus
€ 20

Lambada aardbeien

Met champagnetaartje en vanille-ijs
€ 20