De Gieser Wildeman

Genieten van uitzonderlijk eten

Restaurant

De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.

Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.

Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.

Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.

‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur

Zaterdag
17:30 – 22:30 uur

Reserveren

U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.

Reserveren

Menu ‘Marche’

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe:

3-gangen €57,50
4-gangen €70,-
5- gangen Alliancemenu €90,-

Voorgerechten

Gerookte Oosterschelde paling

Met ganzenlever mimosa van framboos, braam en mierikswortel
€35

Tomaten variaties

Van de Franse markt met avocado, mozzarella en tomatenijs
€32,50

Europese kreeft

Met ganzenlever, mango en kerriecrème
€37,50

Tartaar

Van ossenhaas met zoetzure groenten en luchtige tartaarsaus
€30

Langoustines

Met avocado, luchtige citroencrème en gepofte rijst
€35

Kalfszwezerik

Gebarbecued en gelakt met groentencouscous
€35

Hoofdgerechten

Zeetong

Gebakken met gestoofde seizoengroenten
€37,50 €62,50

Tarbot

Met groene asperges, mousselinesaus en truffel
€32,50 €55

Zeebaars

Met Provençaalse groenten marinade en artisjokcrème
€32,50 €55

Limousine kalf

Met shiitake, broccoli en pijnboompit crème
€35

Black Angus beef

Met gebakken aardappel, burrata en spitskool
€37,50

Wilde eend

Met gepofte vijg, pompoen en rilette van het boutje
€32,50

Lozère lam

Met venkel, paddenstoelen en puntpaprika met groene olijf
€47,50

Nagerechten

Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€19,50

Desserts

Macaron met frambozen, witte chocolade en frambozensorbet
€18,50

Baba met exotisch fruit en ananassorbet
€18,50

A la minute gebakken chocoladetaartje met vanille-ijs
€18,50