Restaurant
De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.
Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.
Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.
Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.
Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.
‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’
Openingstijden
Restaurant
Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur
Zaterdag
17:30 – 22:30 uur
Reserveren
U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.
ReserverenMenu ‘Marche’
Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.
Aangeboden volgens het volgende principe:
3-gangen € 85
4-gangen € 110
5-gangen € 125
6-gangen € 150
Voorgerechten
Tomaten variaties
Van de Franse markt met kruidenolie, mozzarella en tomatenijs
€ 35
Ganzenlever
Met gerookte Oosterschelde paling “Mimosa”
€ 40
Noorse koningskrab
Met venkelmousse, kerrie en kaviaar
€ 45
Gemarineerde zalm
Met nieuwe romige aardappel, kaviaar en dille
€ 40
Langoustines
Gebakken met avocado, tomatenreductie en luchtige citroencrème
€ 45
Kalfszwezerik
Gebarbecued en gelakt met truffel en groenten couscous
€ 40
Hoofdgerechten
Hollandse mul
Met Provençaals garnituur, tapenade en aioli
€ 42,50 € 57,50
Tarbot
Met courgette, Cerise tomaatjes en Bernaisesaus
€ 52,50 € 75
Kabeljauw
Licht gepekeld met kokkels, octopus en verse witte boontjes
€ 40 € 55
Hollands hert
Met eekhoorntjesbrood, schorseneer en topinamboer
€ 65
Black Angus ‘Rossini’
Met ganzenlever, gele biet, sjalot en broccoli
€ 55
Wilde eend
Met pompoenvariaties, rode peper en amandel
€ 40
Limousine kalf
Met morilles, artisjok, truffel en vin jaune
€ 47,50
Nagerechten
Kaas
Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€ 24,50
Pavlova
Met verse bramen en vanille-ijs
€ 22,50
Tompouce
Van perzik, abrikoos en framboos met vanille-roomrijst
€ 22,50
Frambozen
Met verschillende chocolade varianten
€ 22,50