De Gieser Wildeman

Genieten van uitzonderlijk eten

Restaurant

De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.

Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.

Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.

Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.

‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur

Zaterdag
17:30 – 22:30 uur

Reserveren

U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.

Reserveren

Menu ‘Marche’

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe:

3-gangen €  85
4-gangen € 110
5-gangen € 125
6-gangen € 150

Voorgerechten

Tomaten variaties

Van de Franse markt met kruidenolie, mozzarella en tomatenijs
€ 35

Ganzenlever

Met gerookte Oosterschelde paling “Mimosa”
€ 40

Noorse koningskrab

Met venkelmousse, kerrie en kaviaar
€ 45

Gemarineerde zalm

Met nieuwe romige aardappel, kaviaar en dille
€ 40

Langoustines

Gebakken met avocado, tomatenreductie en luchtige citroencrème
€ 45

Kalfszwezerik

Gebarbecued en gelakt met truffel en groenten couscous
€ 40

Hoofdgerechten

Hollandse mul

Met Provençaals garnituur, tapenade en aioli
€ 42,50 € 57,50

Tarbot

Met courgette, Cerise tomaatjes en Bernaisesaus
€ 52,50 € 75

Kabeljauw

Licht gepekeld met kokkels, octopus en verse witte boontjes
€ 40 € 55

Hollands hert

Met eekhoorntjesbrood, schorseneer en topinamboer
€ 65

Black Angus ‘Rossini’

Met ganzenlever, gele biet, sjalot en broccoli
€ 55

Wilde eend

Met pompoenvariaties, rode peper en amandel
€ 40

Limousine kalf

Met morilles, artisjok, truffel en vin jaune
€ 47,50

Nagerechten

Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€ 24,50

Pavlova

Met verse bramen en vanille-ijs
€ 22,50

Tompouce

Van perzik, abrikoos en framboos met vanille-roomrijst
€ 22,50

Frambozen

Met verschillende chocolade varianten
€ 22,50