De Gieser Wildeman

Genieten van uitzonderlijk eten

Restaurant

De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.

Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.

Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard en sommelier Jeroen de Ridder helpen u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.

Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.

‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’

Onze aanpassingen voor uw en onze veiligheid

Restaurant en Bistro: In ons gehele restaurant voeren wij de volgende regels door: gepaste afstand tussen de medewerkers onderling en met u als gast en extra hygiënemaatregelen zijn van toepassing. Bij binnenkomst vragen wij u, uw handen te desinfecteren en zijn wij verplicht aan u vragen te stellen over uw gezondheid.

Reserveringen: In verband met de reserveringen zijn er een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Zo zijn we beperkt in het aannemen van het aantal gasten per tafel, maximaal 2 tenzij uw gezelschap een gezamenlijke huishouding voert. Tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen mogen binnen 1,5 meter van elkaar zitten, vanaf drie gasten is dit 1,5 meter uit elkaar.

Wij doen er alles aan om uw en onze gezondheid te beschermen.
Maar veilig uit eten kunnen we alleen samen. Neem uw verantwoordelijkheid en neem de regels van het RIVM in acht. Voelt u zich ziek? Blijf dan thuis.

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur

Zaterdag
17:30 – 22:30 uur

Reserveren

U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.

Reserveren

Menu ‘Marche’

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe:

3-gangen €62,50
4-gangen €77,50
5-gangen €95,-
6-gangen Alliancemenu €115,-

Voorgerechten

Tomaten variaties

Van de Franse markt met avocado, buffelmozzarella en tomatenijs
€32,50

Gerookte Oosterschelde paling

‘In ’t groen’ met ganzenlever en zoetzure koolrabi
€37,50

Langoustines

Met luchtige citroencrème, avocado en gepofte rijst
€35

Oosterschelde kreeft

Met ganzenlever, mango en kerriecrème
€42,50

Tartaar

Van ossenhaas met zomertruffel, zoetzure groenten en piccalilly
€30

Kalfszwezerik

Gebarbecued en gelakt met gepofte rode biet en mierikswortel
€35

Hoofdgerechten

Kabeljauw

Licht gepekeld met brandade, krokant spekje, tomatenconfit en peterselieolie
€37,50 €55

Tarbot

Met paddestoelen, wilde spinazie en uiencompote
€37,50 €55

Zeebaars

Met tomatentartaar, olijf en basilicum
€37,50 €55

Boerderijkip

Met truffel, meiknolletjes en citroencrème
€37,50

Black Angus beef

Met Franse snijbiet en groene pepersaus
€39,50

Lozère lam

Met parelcouscous, aubergine, spinazie en harissa
€47,50

Limousine kalf

Met morilles, groene asperges en vin jaune saus
€39,50

Nagerechten

Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€22,50

Desserts

Parfait van exotisch fruit, ananas en passiesaus
€18,50

Pavlova met frambozen, karnemelkijs en amandelcrème
€18,50

Flensjes gevuld met Zwitserse room, aardbeien en aardbei-geitenyoghurtijs
€18,50