De Gieser Wildeman

Genieten van uitzonderlijk eten

Restaurant

De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.

Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.

Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.

Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.

‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur

Zaterdag
17:30 – 22:30 uur

Reserveren

U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.

Reserveren

Menu ‘Marche’

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe:

3-gangen €  75
4-gangen €  85
5-gangen € 100
6-gangen € 120

Voorgerechten

Witte truffel

met kalfshaastartaar en Parmezaanravioli
€ 40

Ganzenlever

Met Oosterschelde paling, palingbouillon en koolrabi
€ 40

Europese kreeft

Met gebakken witlof, basilicum en aardappelschuim
€ 40

Wortel variaties

Wortel van de bbq, hazelnootpraliné en geitenkaas
€ 32,50

Franse coquilles

Als ravioli met kaviaar en bieslook
€ 40

Kalfszwezerik

Gebarbecued en gelakt met knolselderij, kastanje en truffel
€ 40

Hoofdgerechten

Hollandse mul

Verse pappardelle met citroen, ansjovis en krokante tapenade
€ 42,50 € 57,50

Tarbot

Met witte bonen, vongole en chorizo
€ 45 € 75

Kabeljauw

Licht gepekeld met ossenworst, saffraan en gestoofde groenten
€ 45 € 65

Eend

Met gele biet, vijg en amandelkrokant
€ 42,50

Black Angus ‘Rossini’

Met ganzenlever en variaties van ui
€ 55

Hollands hert

Met rode kool, kweepeer en Trompette de la mort
€ 55

Limousine kalf

Met eekhoorntjesbrood, pompoen en palmkool
€ 47,50

Nagerechten

Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€ 22,50

Tarte tatin

Van appel, vanillesaus en kaneelijs
€ 20

Tijgersoes

Met tropisch fruit, basilicum-yuzu pastille en witte chocolade
€ 20

De Gieser Wildemannetjes

Uit de oven met pistachespijs en tonka-ijs
€ 20