De Gieser Wildeman

Genieten van uitzonderlijk eten

Restaurant

De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.

Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.

Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.

Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.

‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur

Zaterdag
17:30 – 22:30 uur

Reserveren

U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.

Reserveren

Menu ‘Marche’

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe:

3-gangen €57,50
4-gangen €70,-
5- gangen Alliancemenu €90,-

Voorgerechten

Gerookte Oosterschelde paling

Met ganzenlever, eigen bouillon en zoetzure koolrabi
€35

Pappardelle

Met eekhoorntjesbrood en een luchtige paddestoelen crème
€32,50

Noordzee krab

Met sjalot, kweepeer, munt en ponzu
€32,50

Witte truffel

Met tartaar van MRIJ kalf met Parmezaan ravioli
€32,50 Sup. truffel €25

Wildpaté

‘En croûte’ met beaujolais pruim en witlofsalade
€30

Kalfszwezerik

Gebarbecued en gelakt met peterseliewortel en sherrykaramel
€35

Hoofdgerechten

Zeetong

Gebakken met gestoofde seizoengroenten
€37,50 €62,50

Tarbot

Met witte boontjes en Hollandse kokkels
€32,50 €55

Zeebaars

Met artisjok barigoule, peterselie en kaviaarsaus
€32,50 €55

Limousine kalfshaas

Met warme groentesalade, shiitake en pijnboompit
€35

Black Angus beef

Met schorseneer, zoete uiencompote gebakken witlof
€37,50

Fazant

Met gestoofde groenten en trompette de la mort
€32,50

Hollands hert

Met rode biet, braam, choco en lavas
€37,50

Nagerechten

Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€19,50

Desserts

Gieser Wildemannetjes uit de oven met pistachespijs en tonka-ijs
€18,50

Ananas tompoes met whiskeycrème en ananas sorbetijs
€18,50

A la minute gebakken chocoladetaartje met vanille-ijs
€18,50