Voorwaarden

Speciale evenementen

Voorwaarden

Speciale events

Bij events als speciale zondagmiddag lunch wordt een aanbetaling gevraagd. Deze boekingen zijn tot 7-dagen van te voren kosteloos te annuleren. De aanbetaling wordt bij tijdig annuleren terug gestort op de rekening van de gast. Daarna brengen wij het bedrag van € 50,- per no show of geannuleerd persoon in rekening.

 

Feestdagen

Tijdens feestdagen zoals Kerstavond wordt een aanbetaling of credit card autorisatie ter garantie van de reservering gevraagd. Hiervoor is kosteloos annuleren mogelijk tot 48 uur voor het gereserveerde tijdstip. Daarna brengen wij het bedrag van € 50,- per no show of geannuleerd persoon in rekening.

 

Niet tijdig geannuleerd

Mocht u de reservering niet tijdig geannuleerd hebben, annuleer dan toch altijd alsnog. Indien wij uw tafel naar aanleiding van uw annulering namelijk alsnog kunnen verkopen, zullen wij u geen annuleringskosten in rekening brengen.

De totstandkoming van de overeenkomst wordt gestart zodra de reservering is bevestigd.

* De waarde van de reservering is de gemiddelde menu van €50,- per gast. De Gieser Wildeman is gerechtigd dit bedrag naar eigen inzicht voorafgaand aan de reservering aan te passen.