Corona maatregelen

Onze aanpassingen voor uw en onze veiligheid

Corona maatregelen

Onze aanpassingen voor uw en onze veiligheid

Restaurant: In ons gehele restaurant voeren wij de volgende regels door: gepaste afstand tussen de medewerkers onderling en met u als gast en extra hygiƫnemaatregelen zijn van toepassing. Bij binnenkomst vragen wij u, uw handen te desinfecteren en zijn wij verplicht aan u vragen te stellen over uw gezondheid.

Bistro gesloten: Wij volgen de landelijke richtlijnen met betrekking tot het open stellen van ons restaurant. Dit houdt helaas in dat wij onze Bistro nog niet mogen openen, en daarom beginnen we vanaf volgende week met afhaalmaaltijden van de Bistro.
Deze afhaalmaaltijden kunnen dagelijks besteld worden.

Reserveringen: In verband met de reserveringen zijn er een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Zo zijn we beperkt in het aannemen van het aantal gasten per tafel, maximaal 4 tenzij uw gezelschap een gezamenlijke huishouding voert. Tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen mogen binnen 1,5 meter van elkaar zitten, vanaf drie gasten is dit 1,5 meter uit elkaar.

Wij doen er alles aan om uw en onze gezondheid te beschermen.
Maar veilig uit eten kunnen we alleen samen. Neem uw verantwoordelijkheid en neem de regels van het RIVM in acht. Voelt u zich ziek? Blijf dan thuis.