De Gieser Wildeman

Verfijnde smaken, lokaal verkregen ingrediënten uit pure ambacht.

Restaurant

De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.

Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert Marco Van der Wijngaard in samenwerking met meesterchef René Tichelaar uitzonderlijke gerechten. Uiteraard doen zij dit met een zeer gepassioneerd team.

Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.

Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.

‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag
Lunch 12:00 – 16:00

Diner 18:00 – 22:00

Zaterdag
18:00 – 22:00 uur

Reserveren

U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.

Reserveren

Menu ‘Marche’

Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.

Aangeboden volgens het volgende principe:

3-gangen €  85
4-gangen € 100
5-gangen € 125
6-gangen € 150

Voorgerechten

Sepia

met garnaal, pata negra, tomaat en oregano
€ 37,50

Langoustine

met sobrasada, wortel, zwoerd en bosui
€ 49

Oranjehoen

terrine de campagne, augurk, lavas, truffel en bleekselderij
€ 39,50

Steak tartaar

met oester, lavas, wagyu bresaola en komkommer
€ 40

Beekridder

met langoustine, rode biet, druif en aalbes
€ 40

Kaviaar

met knolselderij, paling en aardappel
€ 38,50

(met 30 gram kaviaar € 79,- of 50 gram kaviaar € 125,50)

Kalfszwezerik

gebarbecued en gelakt met wortelvariaties en groentecouscous
€ 45

Hoofdgerechten

Snoekbaars

met zolderspek, artisjok, escargots en groene kruiden
€ 45  €60

Tarbot

met vichyssoise, truffel, cantharellen en prei
€ 52,50  € 75

Hollandse mul

met Provençaals garnituur, tapenade en aïoli
€ 45 € 60

Kalfshaas

met morilles, tuinbonen, orzo en vin jaune
€ 55

Black Angus

met rode biet, Parmezaan ravioli, knolselderij en truffel
€ 55

Lozère lam

rosé gebakken, krokante schouder, tijm en aubergine
€ 65

Nagerechten

Kaas

Hollandse en buitenlandse kaassoorten
€ 25

Perzik

met roomrijst, framboos en amandelkrul
€ 22,50

Rumtopf

met blauwe bes, monchou, boeddha’s hand en karnemelk
€ 22,50

Karamel

met koffie, drop en hazelnoot
€ 22,50