Restaurant
De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.
Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.
Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.
Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.
Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.
‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’
Openingstijden
Restaurant
Dinsdag t/m vrijdag
Lunch 11:30 – 14:00
Diner 17:00 – 22:30
Zaterdag
17:30 – 22:30 uur
Reserveren
U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.
ReserverenMenu ‘Marche’
Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.
Aangeboden volgens het volgende principe:
3-gangen € 85
4-gangen € 100
5-gangen € 125
6-gangen € 150
Voorgerechten
Tomatenvariaties
van de Franse markt met avocado, mozzarella en tomatenijs
€ 37,50
Noorse koningskrab
met venkelmousse, kerrie en kaviaar
€ 45
Ganzenlever
met beaujolais pruimen en gekonfijte sinaasappel
€ 40
Zalmtartaar
met witte asperges, kaviaar en dille
€ 40
Franse coquilles
als ravioli met kaviaar en bieslook
€ 40
Kalfszwezerik
gebarbecued en gelakt met wortelvariaties en groentecouscous
€ 45
Hoofdgerechten
Kabeljauw
licht gepekeld met kokkels, piperade en dragon
€ 45 €60
Tarbot
met vichyssoise, truffel, cantharellen en prei
€ 52,50 € 75
Hollandse mul
met Provençaals garnituur, tapenade en aïoli
€ 45 € 60
Kalfshaas
met morilles, tuinbonen, orzo en vin jaune
€ 55
Black Angus
met rode biet, Parmezaan ravioli, knolselderij en truffel
€ 55
Lozere lam
rose gebakken, krokante schouder, tijm en aubergine
€ 65
Franse boerderijkip
met bloemkool, pistache, amandel en Albuferasaus
€ 5o
Nagerechten
Kaas
Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€ 25
Peer
met passievrucht, chocoladecake en zwarte olijf
€ 22,50
Aardbei
met rabarber, citroen en pistache
€ 22,50
Karamel
met koffie, drop en hazelnoot
€ 22,50