Restaurant
De Gieser Wildeman is een sterrenrestaurant waar u à la carte kunt genieten van uitzonderlijk eten in een warme en informele setting.
Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëert meesterchef René Tichelaar samen met zijn gepassioneerde team uitzonderlijke gerechten.
Gerechten die worden gecomplementeerd met heerlijke wijnen. Wijnmeester Danny Dwarswaard helpt u met alle liefde met een keuze uit één van de 300 wijnen uit de wijnkelder.
Bij De Gieser Wildeman staat alles in het teken van het verwennen van onze gasten. Zowel met onze gerechten, wijnen als onze service.
Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere ervaring in het mooie, centraal gelegen, Noordeloos.
‘Laat u verrassen bij De Gieser Wildeman.’
Openingstijden
Restaurant
Dinsdag t/m vrijdag
11:30 – 22:30 uur
Zaterdag
17:30 – 22:30 uur
Reserveren
U kunt online een reservering maken door op onderstaande button te klikken. Wilt u liever telefonisch reserveren? Belt u dan met 0183-582501. Wij helpen u graag verder.
ReserverenMenu ‘Marche’
Menu van wisselende gerechten afhankelijk van de dagelijkse aanvoer.
Aangeboden volgens het volgende principe:
3-gangen € 85
4-gangen € 100
5-gangen € 125
6-gangen € 150
Voorgerechten
Ossenhaas tartaar
met runderbouillon, mini groenten en tartaarsaus
€ 45
Noorse koningskrab
met venkelmousse, kerrie en kaviaar
€ 45
Gepofte wortel
als Filet Américain, gemarineerde groenten en aardappelcrème
€ 32,50
Franse Coquilles
Als ravioli met kaviaar en bieslook
€ 40
Kalfszwezerik
gebarbecued en gelakt met pastinaak en truffel
€ 45
Hoofdgerechten
Zeeduivel
met topinamboer en zeeduiveljus met tijm en citroen
€ 45 € 59
Tarbot
met vichyssoie, truffel, cantharellen en prei
€ 52,50 € 75
Kabeljauw
licht gepekeld met Bouchot mosselen, octopus en witte bonen
€ 45 € 60
Reerugfilet
met rode kool, gebakken appel, witlof en vossenbessen
€ 60
Black Angus
met wortel, broccoli en aardappelkrokant
€ 59
Kalfshaas
met eekhoorntjesbrood, orzo en gebakken jonge ui
€ 50
Ossenstaart
met seizoensgroenten, truffel en ossenstaartjus
€ 60
Nagerechten
Kaas
Hollandse en buitenlandse kaassoorten van de kaaswagen
€ 24,50
Gieser Wildemannetjes
uit de oven met pistachespijs en tonkabonenijs
€ 22,50
Wentelteefje
met gekonfijte appel en vanille-ijs
€ 22,50
Crême brûlée
met ananas en ananassorbetijs
€ 22,50